#gyógyuljmegalcsika

22 Sze

Régen jelentkeztem posttal. Nagyon régen. Kicsit talán az lehet a kedves olvasó érzése, hogy elhanyagolom a blogot. Valóban más volt mostanában a prioritás, emellett persze történnek a dolgok körülöttem, azt gondolom, hogy októbertől újult erővel térek vissza. Persze, csinálom a futásokat, az egyéb edzések szorultak kicsit háttérbe manapság. Na, ez a része októbertól megváltozik. Beállt az életünkben egy gyökeres változás, ami által több szabadidőm lesz, így I’ll be back! 🙂

Na, de ez a post most nem erről szól majd. Aki olvasgatta mostanában esetleg a privát Facebook oldalamat, láthatta, hogy többször is megosztottam Nyeste Alette (Alcsika) storyját. A 6 éves kislány leukémiás, másodjára eddig rövid élete során. Szülei szeretnék, ha otthon gyógyulhatna, aminek a feltétele egy steril szoba kialakítása. A steril szoba igencsak költséges. Mezőkövesden már több alkalom volt az adakozásra, gyűjtés a Veszprém meccsen, autós találkozón gyűjtés, Pick Szeged mez licit stb.

alcsika_mu

Eddig is próbáltam segíteni, már csak azért is, mert Unokatestvérem Kislánya érintett. Most egy egyéni akcióba kezdek, remélem hasonlóan sikeres lesz, mint az eddigiek.

Az idei év egyik célversenye a Siófoki K&H Félmaraton. 21.1 km, tervezett célidővel, (majdnem) tudatos felkészüléssel, időzített frissítéssel. A következő két hónapban tulajdonképpen minden sporttevékenységem még inkább annak lesz alárendelve, hogy a tervezett célidő megvalósuljon. Ezt az elszántságot szeretném átültetni az ismerőseimre, barátaimra, olvasóimra.

Eladók a kilométereim! 🙂 A cél az, hogy a 21 km virtuális eladásából legalább 63 000 Ft összejöjjön. Ha több, persze az sem baj. Elképzelésem szerint nem úgy zajlana az egész, hogy aki “venni” akar kilométert, az csak egyet vehet és annak a konkrét ára 3000 Ft, hanem mindenki ad annyi pénzt, amennyit szeretne és az egész összeg adná ki a 21 kilométert. Nem teszek különbséget 200 Ft-os vagy 5 000 Ft-os adomány között, mindegyik ugyanolyan értékes.

Amit ígérni tudok cserébe: beszámolok a végeredményről, a steril szoba kialakításának folyamatáról. Ezen kívül minden adakozó nevét szeretném a félmaratonon viselt pólómra íratni, hogy ezzel is tisztelegjek előttük.

A vásár mostantól indul és november 10-ig tart, hogy legyen idő megcsináltatni a pólót még a verseny előtt.

A kilométer vásárlás menete:

 1. Döntsd el, mennyi pénzzel támogatnád Alcsikát.
 2. Az alábbi adatok felhasználásával indítsd el az utalást:
  • Bank neve: Bükkalja Takarékszövetkezet
  • Számlaszám: 54200094-15098201
  • Bankszámla tulajdonos: Túróczy Aletta (Édesanya)
  • IBAN: HU59 5420 0094 1509 8201 0000 0000
  • SWIFT: TAKB HU HB
 3. A Facebook-on megosztott post alá írd a neved, ha szeretnél rákerülni a pólóra és / vagy csak megosztanád az olvasókkal, hogy te is vettél néhány kilométert és támogattad Alcsika gyógyulását! 🙂
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljutott idáig az olvasásban és azoknak különösen, akik billentyűzetet ragadnak és megvásárolnak néhány kilométert ezzel is támogatva egy kislány gyógyulását!

Fűzz hozzá véleményt!