Fuss Te Is Yours Truly – 2017. január

5 feb

Induljunk ki abból, hogy mi is az a Yours Truly. Fussunk télen, amikor nincsen verseny, csak rohadt hideg. Versenyezz saját magaddal, lehetőség szerint 50 kmes távon, de legalább 25 km-en. Nem nehéz kitalálni, hogy a finnek ötlete, nyilván ők sosem fáznak. Most először indultam ilyen eseményen amúgy, Fuss Te Is szervezésben, Kőbányán.

Legutóbb ott fejeztem be, hogy 127.7 kg vagyok, valamit villámgyorsan el kell kezdenem: heti 3 futás és 3 edzőtermi edzés, plusz étkezés fronton bact to the roots. Hellyel közzel sikerül ezt tartanom, meglátjuk, meddig visz a lendület. Mindenesetre éppen Pesten voltam, Anyós Kőbányán lakik, alig 1,5 kilométerre az Újhegyi Uszodától, ahol a rajtja volt a Fuss Te Is Yours Truly futásnak.

Annyi könnyítés járt, hogy nem volt előírva a 25 vagy 50 km, mindenki annyit ment, amennyit szeretett volna. Adott egy 1,8 km hosszú kvázi körpálya és indulhat a futás. -15 fok, szélcsend, ideális futóidő.

A rajtnál terülj-terülj asztalkám, a Biotech gondolkodott L-carnitineról, zseléről, a futótársak pedig a frissítő asztal egyéb összetevőiről is. El voltunk halmozva minden földi jóval. Ha ez sem lett volna elég, akkor ott volt Zákány Gergő is, aki klasszikusan jó fotókat készít a versenyeken.

Rajt előtt még egy gyors selfie, majd megindult a csigavadászat.

Alig mentünk pár száz métert, Zákányi Geri megint ott volt. Próbáltam rávenni, hogy csak csipőtől felfelé fotózzon, kevés sikerrel…:)

Ha a Mátra Trailen Dagi Maci voltam, akkor most hájas grizzly vagyok. Anti motivációs képnek sem utolsó, köszi Geri!

Persze azért mindenki szedte a lábát, mert olyan hideg volt, hogy csontig hatolt. Nem is tudom, hogy bírták a frissítőnél egy helyben a többiek. Mentem pár kört, beszélgettem kicsit, ismerkedtem, majd megindultam haza, mert nagyon-nagyon fáztam. Szembe futva a menetiránnyal még elköszöntem mindenkitől, majd otthon egy forró zuhannyal jutalmaztam magam.

Csapataink harcban állnak a zsírral szemben, nem adjuk fel, utolsó lehelletünkig kitartunk!

Találkozunk február végén? 🙂 A februári hivatalos esemény FB eseménye!

Fotókért köszönet a Gergely Zákány Photographynak!

Teljes album az eseményről a linkre kattintva!

Fűzz hozzá véleményt!